Coneix el cost real de l’aigua?

Si utilitzeu més de 180 litres d’aigua/porc o 700 litres d’aigua/vacú llavors vostè té un consum excessiu!
La qüestió amb l’aigua és que no és només aigua! També és energia, un risc contaminants, un risc per a la seguretat del producte i molt més.
Coneixeu el veritable cost de l’aigua del vostre consum, i coneixeu el potencial d’estalvi d’aigua? Creiem en les nostres competències i en el nostre enfocament i estem disposats a estalviar aigua i energia juntament amb vostè.

Projecte basat en un  pagament segons èxit!

És hora d’actuar-hi ha diners per ser salvat!

Més informació


Health System

SISTEMA DE SALUT

SISTEMA DE DESINFECCIÓ I CONTROL DE TEMPERATURA

Sistema dissenyat per col·locar a qualsevol punt d’accés de personal, (industria, hospitals, oficines, comerç etc.). La seva funció es realitzar la desinfecció de les mans, l control de temperatura corporal i també disposa de l’opció de control de mascareta i control facial de pas del personal.

Més informació


Utilització òptima dels subproductes

Històries de casos reals desenvolupats pel DMRI amb potencial benefici.

Els subproductes constitueixen una part important de l’animal. Quan vostè compra un porc, vostè paga per tot l’animal.

La indústria de la carn paga prop de 2 euros per kg, incloent totes les parts de la canal -que també podria treure el màxim profit del 5è quart!

Més informació


Quick-Chill-Tunnel

Quick chill tunnel

Nova millora en el disseny  del túnel de refredament ràpid amb un rendiment millorat i un consum d’energia reduït

El DMRI ha desenvolupat i llançat un nou concepte de disseny per al procés de refrigeració ràpida amb l’objectiu de millorar encara més l’operació i la rendibilitat del vostre proper projecte de refrigeració de canals de porcí

Hem introduït una plataforma intermèdia en el disseny del nostre túnel, que proporciona al túnel un aspecte més estètic, un menor volum de sala de processos i un accés més fàcil per al servei i la regulació durant les operacions necessàries del túnel actual, tot donant lloc a una millor economia.

Més informació


DMRI Pork Profit

DMRI ha creat un conjunt de serveis i eines de software que us ajudaran a aprofitar els avantatges que amaga la cadena de valor del porc.

A la indústria càrnia la creació de valor depèn del grau en què la cabanya porcina encaixa amb les vendes:

  • Tenint en compte la meva cabanya porcina, la cartera de productes que ofereixo està formada per la combinació més rendible?
  • Tenint en compte el que demana el mercat, la meva oferta de productes porcins permet maximitzar els beneficis?
  • Tenint en compte els meus porcs i el mercat, com puc gestionar les canals de manera òptima per maximitzar el benefici?

Deixeu que els experts de DMRI us ajudin a trobar respostes a aquestes preguntes amb el seu complet catàleg de serveis.

Més informació


Chilling process for new

Chilling process for new

Case story: Kekén Mexico “Involving DMRI early on ensured that we extended the planned footprint for our blast chilling operation, so we secured a process ...
Productivity Boost

Productivity Boost

Increasing the product throughput and reducing the operating costs An important competitive parameter is a meat company’s ability to utilize process equipment ...
Design of carcass chilling

Design of carcass chilling

When constructing new chilling facilities or upgrading existing ones, it is important to ensure proper equipment sizing and design that provide correct ...
DynaCQ-R product–

DynaCQ-R product–

New launch of DynaCQ-R – Using Deep Learning recognition.  Automatic routing of meat products in crates or on the belt. Increase capacity and accuracy ...
Danish Technological

Danish Technological

At IFFA 2019, Danish Technological Institute is launching 10 development goals that aim to help the meat industry to radically increase competitiveness. One ...
Innovations in launch mode

Innovations in launch mode

We are currently finalising a number of innovative and groundbreaking new machines and robot systems. One of these is a robot system for pulling ribs from ...